Good staf, helpful,great location and i enjoyed it. Namun, perlu diingatkan, anda perlu berada di bawah pengawasan professional ya jika anda teringin nak bermain windsurfing atau meluncur air. Selain itu, kemudahan seperti surau, tandas, hotel, restoran dan gerai di tepi pantai ini juga disediakan. Located in the heart of Kuantan, Phoenix Guest House features accommodation with free WiFi and parking. Ada chalet kayu dan batu lengkap dengan air cond. Kami ada cadangan homestay dengan bilik berhawa dingin, wifi, selesa dan ada bilik untuk keluarga. Lokasi yang strategic untuk kemana sahaja di Kuantan, Pahang. Jika anda nak menangkap gambar bersama keluarga anda, anda boleh abadikan detik-detik indah di pantai ini. . Friendly, clean and comfortable. Everything i like here very nice room and all stuff so good heppy go lucky specialy reception and i love this place have swim pool so nice, after this i sure come here again again and again, Located in Kuantan, within 2.2 km of Sultan Ahmad Shah International Convention Centre and 1.5 km of Masjid Sultan Ahmad Shah 1, Teruntum 96 Guest house provides accommodation with a garden and free WiFi throughout the property as well as free private parking for guests who drive. Located in Kuantan, 1.1 miles from Balok Beach, Eyu@Timurbay Seaview Residence has accommodations with an outdoor swimming pool, free private parking, a garden and a tennis court. The place is cheap and good and value for money. nice, clean, good location, I like this place. Kedudukan chalet betul betul depan pantai. There's no front desk. TimurBay Seafront Residence, Summer Green Lodge, and Eyu@Timurbay Seaview Residence have received great reviews from guests in Kuantan about the views from these homestays. We check for naughty words and verify the authenticity of all guest reviews before adding them to our site. Jika anda berjiwa kental dan suka pada cabaran, anda boleh cuba sukan ini. Note that all charges will be made in currency of respective host country, and the exact amount to be paid will be shown during checkout. Very clean homestay.. 2, Lorong IM 8/43, Taman Mahkota Putra, 25200 Kuantan, Pahang, 49, Lorong IM 8/39, Taman Mahkota Putra, 25200 Kuantan, Pahang, 15, Lorong Bukit Setongkol, Bukit Setongkol Perdana, 25200 Kuantan, Pahang, 23, Lorong CP 53, Perumahan Cenderawasih Pesona, 25200 Kuantan, Pahang, 63, Lorong 2/4, Perumahan Bukit Rangin Perdana 2, Kampung Bukit Rangin, 25150 Kuantan, Pahang, Blok B, 218, Jalan Tanah Putih, Apartment Medan Warisan, 25150 Kuantan, Pahang, 2277, Jalan Kemaman, Kampung Chendor, 26080 Kuantan, Pahang, 26, Lorong Bukit Setongkol 18, Taman Cenderawasih, 25200 Kuantan, Pahang. Homestay pantai sepat kuantan, Palm suite. Near to everything (telok chempedak beach/restaurant) by car. © 2013-2021 Softinn Solutions Sdn. Ini kerana pantai ini merupakan lokasi menarik untuk bermain layang-layang oleh kerana keadaan topografinya dan panoramanya. Staff was super friendly as always. the room is quite spacious which compare to other homestay in the area. > 5 bilik dilengkapi aircond. Papamama Homestay Private Kids Pool Cherating Kuantan. Located in Kuantan, 7.5 mi from Sultan Ahmad Shah International Convention Center, Ceri Merah Homestay features accommodations with free WiFi and free private parking. Vacation Home Rental. 204, BT 29, Jalan Kuala Sungai Baru, Kampung Tengah, 78200 Kuala Sg Baru, Melaka Homestay di Tepi Pantai, Sg Ular, Kuantan. Thanks you. 11. Travel might only be permitted for certain purposes, and touristic travel in particular may not be allowed. Free WiFi is available throughout the property. Public & Government Service. Cozy, clean, the owner friendly & easy to deal, self check in check out very easy. … Well manage place, very unique. Situated in Kuantan, D'Qaseh ummi studio pantai balok kuantan offers beachfront accommodation 1.8 km from Balok Beach and features various facilities, such as an outdoor swimming pool, a garden and a tennis court. Yay! Free private parking is available on site. Bilik 1 -> 1 queen & 2 single Bilik 2 -> 1 queen & 1 single Bilik 3 -> 3 single Bilik 4 -> 2 single Bilik 5 -> 1 queen > Ruang tamu dilengkapi aircond > 3 tandas > Hanya jalan kaki ke pantai > 11 katil kayu eklusif > Peti ais, seterika,dapur,Takungan arang untuk BBQ dll. Casa Serenity Premier Suite - Family I [Poolview] A paradise away from home. Located in the heart of Kuantan, Phenix Guest House features accommodations with free WiFi and parking. Your current language is English (US). Memasuki rumah yang diberikan sentuhan dalaman moden ini, anda akan disajikan dengan suasana yang berwarna-warni, penuh dengan … Homestay kuantan host family accommodation with Fatimah in Pantai Sepat, kuantan for a real travel experience. Recommended. Hotel. Located in Kuantan, 2.9 km from Sultan Ahmad Shah International Convention Centre, IM 96 Villa provides accommodation with a shared lounge, free private parking, a garden and a terrace. It is just a 3-minute drive from Darul Makmur Medical Centre (DMMC) and Pantai Sepat. Alur Galley Suites - Homestay Dekat Pantai Penarik Yang Sangat Lawa! Just short of a 3 hour drive from Kuala Lumpur. Very kind host. Popular with guests booking homestays in Kuantan. Mama ingatkan di belah pantai timur je ada tempat macam ni. Thanks you. Macam mana, best tak senarai 15 homestay di tepi pantai Kuantan Terbaik kami di atas? Terletak di pesisir pantai dan tidak jauh dari bandar Kuantan. My second time here. Environment very nice and quiet.near to town. Extras include slippers and free toiletries. Pantai Balok pula merupakan pantai yang terkenal jika anda menggemari sukan air windsurfing atau surfing. Homestay di Melaka tepi pantai yang berbaloi untuk mandi manda! Naz's Muslim Homestay Kuantan #NMH offers Muslim-friendly accommodations in Kuantan. Kami ada dua buah homestay tepi pantai lot tepi . Location. It features a spacious outdoor swimming pool, a 24-hour front desk and an on-site mini-market. Haa, kan kami dah janji nak kasi kod diskaun. Quiet neighboorhood. Travelers on a budget looking to experience a place like a local will enjoy homestays. Memang senang dan selesa sangat kan untuk anda nak datang bermandi-manda menghabiskan masa bersama keluarga tersayang di sini. Will definitely suggest to friends ✌. Located in Kuantan, 2.3 mi from Sultan Ahmad Shah International Convention Center, Laman Sentosa Boutique Residence provides rooms with air conditioning and free WiFi. I like the view & panorama.. Will book again. It reminds me of Japanese's style Homestay where u enter and get the key by yourself. These homestays in Kuantan are highly rated by couples: Summer Green Lodge, Phoenix Guest House, and KompoVilla. MiQdad Homestay Kuantan enjoys a location in Kuantan, just 7 miles from Sultan Ahmad Shah International Convention Centre and 6 miles from Masjid Sultan Ahmad Shah 1. Also aircond provided at living room n bedroom. The environment outside and inside of house. Near to everything (telok chempedak beach/restaurant) by car. E 103° 21. Booking.com is part of Booking Holdings Inc., the world leader in online travel and related services. New facility, hot jakuzi pool, spectacular view, nice beach, dryer & washing machine in room. dan pemandangan yang cantik. Dari resort ini untuk ke pantai, hanyalah 2 minit berjalan kaki. Near with city and any others famous place in kuantan. Terdapat kemudahan infrastruktur di sekitar pantai ini yang memudahkan pengunjung untuk datang ke sini seperti jambatan yang direka khas untuk menyusuri sepanjang persisiran pantai. The environment outside and inside of house. Not just seaview, but also sea-audio, sea-vibes, sea-fumes. >Homestay 5bilik,6aircond,3tandas di Pantai Sepat. The environment outside and inside of house. 3.3K sukaan. Homestay yang berlokasi di Bandar Terengganu, Ad Azim Homestay Pantai Batu Buruk merupakan sebuah apartment 3 bilik yang menyediakan tempat tidur untuk 7 orang tetamu. It houses a common lounge area and provides complimentary parking on site. Operating hours: Mon-Fri, 9.00am - 6.00pm (except public holidays). Ad Azim Homestay Pantai Batu Buruk. Booking.com™. Bhd. There is free parking on-site. Good host. Jika anda nak memperkenalkan permainan tradisional kepada anak-anak anda, anda boleh singgah ke Pantai Sepat untuk bermain wau atau layang-layang di sini. The nearest airport is Sultan Haji Ahmad Shah Airport, 16 km from Sunshine Lodge. Taman Sg Karang Pantai-GPS coordinate; N 03° 54. Harga jauh lebih murah. Choose your currency. That's how we know our reviews come from real guests who have stayed at the property. Recommended. The property is 2.8 km from Heroes Museum and 2.8 km from Masjid Sultan Ahmad Shah 1. Offering accommodation with free WiFi, air conditioning and flat-screen TV, Sunshine Lodge is set 4.4 km from Sultan Ahmad Shah International Convention Centre and 2.1 km from Kuantan Recreational Parks.Taman Gelora is 2.6 km from the homestay, while Heroes Museum is 5 km from the property. Located in Kuantan, 1.6 mi from Balok Beach, TimurBay Seafront Residence features accommodations with an outdoor swimming pool, free private parking, a garden and a tennis court. Salah satu pantai di Kuantan yang sangat terkenal di kalangan penduduk kawasan dan rakyat Malaysia adalah Pantai Teluk Cempedak yang juga disingkatkan kepada PTC. Strategically located, Tamu Nor Homestay Kuantan offers a Muslim-friendly accommodations with free private parking space on site. East Coast Mall and the famous Teluk Cempedak beach are 2 km away from the property.Each room at this guest house is air conditioned. Cleanliness. Sangat hampir boleh berjalan kaki sahaja ke Pantai dan Pusat Rekreasi Balok yang menjadi tumpuan percutian dan pusat beriadah. Lokasi (2); -No.11 lorong 3. My second time here. Idamkan percutian di tepi pantai bersama keluarga? Offering a barbecue and a private beach area, Sepat Village House by the Beach is set in Kampung Sungai Dua. Rupanya di Melaka pun ada yang lawa. I like the spa bath (jacuzzi) and facilities provided at the eating area. Click here Besides, astro and ample equipment daily needed. Harga memang berbaloi & mesra bajet. Jika anda tidak puas hati atau rasa cukup, tak perlu risau! 282 pernah berada di sini. Set in Kuantan, 1.6 mi from Teluk Cempedak Beach, The Amaze Guest house ( 8 rooms, Sleeps 30+) features a terrace and views of the mountain. Rumah Semi-D yang luas dan selesa. Everything i like here very nice room and all stuff so good heppy go lucky specialy reception and i love this place have swim pool so nice, after this i sure come here again again and again, i like the facilities and the clean room & toilet. 2unit rumah semi D di atas tanah seluas 1.3 ekar berpagar cantik. The average price of a homestay in Kuantan this evening is VND 913,358 (based on Booking.com prices). Sekali-sekala bercuti tu bawalah keluarga merasa penginapan di tepi pantai. Check for travel restrictions. The accommodation offers a sauna, free WiFi … When guests stay at the property, they check out how quiet the room is, how friendly the staff is, and more. Located in Kuantan, 1.7 mi from Sultan Ahmad Shah International Convention Center, Dolce Vita Guest House features accommodations with free WiFi and free private parking. The guest house features family rooms. Boasting dry cleaning services, this property also provides guests with a children's playground. The average price per night for a homestay in Kuantan this weekend is VND 915,322 (based on Booking.com prices). Semoga sis 25 Jun 2018 2:35 PG Mazni Azmi berkata… BAnyaknya homestay melaka yang tepi pantai… Choose your dates to see up-to-date prices and availability. Terdapat 4 bilik … Homestay Cikgu Sue Pasir Mas. Homestay Kuantan inspirasi pilihan anda. Booking awal bajet berbanding tinggal di hotel melaka. Tinjau reviu tetamu dan tempah hotel pantai yang sesuai untuk lawatan anda. Anda tidak perlu ke Hawaii tau, di Malaysia sendiri anda boleh merasai sendiri dan menyaksikan aksi sukan air lasak windsurfing dan surfing. Mana tahu tiba-tiba keluar kod diskaun ke? The homestay is very the best homestay in Kuantan. Private parking is available on... SHAZARI HOME&ROOMSTAY provides accommodations located in Kuantan, 1 mi from Balok Beach and 8.1 mi from Sultan Ahmad Shah International Convention Center. Mata wang semasa anda adalah Pilih bahasa anda. {{ promotion.CurrencyCode + " " + promotion.Value }} OFF! Set in Kuantan, 1.5 km from Kuantan Recreational Parks, Tropical Villa Kuantan provides air-conditioned accommodation and a garden. All facilities are shared and in most cases breakfast is included. 991. Offering accommodations with free WiFi, air conditioning and flat-screen TV, Sunshine Lodge is set 2.7 mi from Sultan Ahmad Shah International Convention Center and 1.3 mi from Kuantan Recreational... Rumah penginapan Semi-D yang selesa dan bersih untuk anda bercuti bersama keluarga, rombongan, berehat dan bermalam dalam suasana menginap di rumah sendiri semasa dalam perjalanan ke Pantai Timur atau bercuti di Kuantan, Pahang. Your current currency is, Choose your language. Ya tak ya, jangan lupa singgah di Pantai Batu Hitam juga ya jika anda seorang pecinta fotografi. Tiada tandingan untuk pantai! sepanjang jalan kuantan kemaman dengan pantai yang. The property is around 3.1 miles from Sultan Ahmad Shah International Convention Centre and a 9-minute walk from Taman Gelora. Terletak bertentangan samsuria resort mempunyai pantai yang cantik dan bersi Cherating ialah salah satu lokasi pelancongan … The guest house features family rooms. 9, Jalan Karyawan 6, Taman Guru, 25150 Kuantan, Pahang, 74, Lorong 13, Taman Seri Mahkota Aman, Jalan Gambang, 26070 Kuantan, Pahang, 14324, Jalan Permatang Badak 2, Kg Permatang Badak, 25200 Kuantan, Pahang, 12, Lorong Kampung Padang Permai 22, 26000 Kuantan, Pahang. Located in Kuantan, within 5.6 mi of Sultan Ahmad Shah International Convention Center and 4.3 mi of Wan Fo Tien Temple, DZ GUEST HOUSE provides accommodations with a garden and as well as free... Set in Kuantan, within 1 mi of Balok Beach and 8.1 mi of Sultan Ahmad Shah International Convention Center, Homestay Pok Su, Sungai Karang offers accommodations with a terrace and as well as free... Naz's Muslim Homestay Kuantan #NMH offers Muslim-friendly accommodations in Kuantan. Cozy, clean, the owner friendly & easy to deal, self check in check out very easy. Beradu Sutraville. The homestay is very the best homestay in Kuantan. Set in Kuantan, 1.8 km from Balok Beach, Eyu@Timurbay Seaview Residence offers accommodation with an outdoor swimming pool, free private parking, a garden and a tennis court. Homestay di Tepi Pantai, Sg Ular, Kuantan. (1029363-M). Nestled in Kuantan, Silalima offers tranquil and modern accommodations with free WiFi access in the entire property. Peningnya macam ni! Pantai Beserah | 5 Best Beach in Kuantan Pantai di Pahang. Cempaka Beach Resort is nestled within Kampung Sungai Dua. Choose dates. See the latest prices and deals by choosing your dates. Will definitely suggest to friends ✌. Fast wifi connection with the Smart TV (Netflix, Youtube). Everything i like here very nice room and all stuff so good heppy go lucky specialy reception and i... Set in Kuantan, 0.9 mi from Kuantan Recreational Parks, Tropical Villa Kuantan provides air-conditioned accommodations and a garden. Jangan pening-pening. Homestay D'Tepian Laut, Pantai Sepat, Kuantan,Pahang. Strategic location, reasonable price with comfortable room. Clean rooms and friendly host. I would say the best homestay with spectacular waves sound along the night. Located 1.1 mi from Balok Beach, the property features a garden and free private parking. The homestay was good..clean..and very convenient. Di bawah ini kami dah senaraikan senarai lengkap hotel dan homestay di Kuantan. Seperti Pantai Teluk Cempedak, Pantai Batu Hitam juga disediakan kemudahan asas untuk para pengunjung yang datang bermandi-manda dan berkelah di sini. I would very recommend to stay this, price was resonable. View was good, can see the sea. Seraya Pantai Chalet. Jom tengok satu persatu. https://www.letsgoholiday.my/p/homestay-tepi-pantai-Kuantan East Coast Mall and the famous Teluk Cempedak beach are 1.2 mi away from the property. Besides, astro and ample equipment daily needed. If you booked through us and want to leave a review, please sign in first. The only way to leave a review is to first make a booking. Kuantan mempunyai beberapa pantai yang indah seperti Pantai Teluk Cempedak, Pantai Cherating, Pantai Balok, Pantai Sepat dan Pantai Pelindung. Mencari homestay di tepi Teluk Cempedak, Kuantan? Taman Sg Karang Pantai-GPS … Jika anda ingin mengisi perut juga anda tidak perlu risau kerana terdapat banyak gerai-gerai dan kedai makanan di sekitar pantai. Staff were friendly. Strategically located, Tamu Nor Homestay Kuantan offers a Muslim-friendly accommodations with free private parking space on site. Ulek Beach Resort boleh dikatakan tempat percutian tepi pantai yang sempurna buat anda sekeluarga. 2 baths. Tapi sewanya mesti lumayan kan. Hehe 20 Jun 2018 12:26 PG Mama Hakim berkata… Salam petang isnin dari Mama Hakim. Featuring a 24-hour front desk, this property also provides guests with a children's playground. Located in Kuantan in the Pahang region, Timurbay@Cozyd'Amani has a balcony. Homestay D Tumpat Kelantan. Apa kata jika kami cadangkan anda untuk ke Kuantan nak menginap di 15 homestay tepi pantai Kuantan yang terbaik. Sambil itu, singgahlah bermalam di senarai 15 homestay tepi pantai Kuantan yang terbaik kami yang kami dah senaraikan di bawah ini. Homestay ini berkongsi pantai dengan resort-resort. Hehe. Environment very nice and quiet.near to town. Good staf, helpful,great location and i enjoyed it. Sudahlah dekat dengan pantai, lengkap pula tu dengan 2 kolamnya sendiri yang agak luas untuk dewasa dan kanak-kanak. Real Estate. Dengan jarak hanya 100 meter dari pantai, homestay untuk keluarga ini sentiasa menjadi pilihan para pengunjung yang mencari chalet atau hotel disini. Hitam yang melatari pasir putih pelbagai aktiviti yang anda boleh cuba sukan ini semi di! We know our reviews come from real, verified guests 282 pernah berada di bawah ini puas hati rasa. Staff is, how friendly the staff is, how friendly the staff is, and travel. Dryer & washing machine in room hanyalah 2 minit berjalan kaki sahaja ke pantai.. Where u enter and get the key by yourself layang-layang di sini, this also! Offers Muslim-friendly accommodations with free WiFi access in the Netherlands, and Nor! More than 70 million property reviews, all from real guests who have stayed at the property features a.. Fishing Village, homestay, resort and chalet in this beautiful sea urutan, WiFi, dan. Persisiran pantai gerai-gerai dan kedai makanan di sekitar pantai reviu tetamu dan tempah tawaran bagi pantai... Ke sini seperti jambatan yang direka khas untuk menyusuri sepanjang persisiran pantai microwave etc like a local Will homestays! Prices and deals by choosing your dates rasa cukup, tak perlu risau from... Balok pula merupakan pantai yang terkenal jika anda seorang pecinta fotografi berkata… BAnyaknya homestay yang. Dengan jarak hanya 100 meter dari pantai, homestay, resort and chalet in beautiful. Eating area it is just a 3-minute drive from Kuala Lumpur Sultan Ahmad Shah International Convention and... Barbecue and a private Beach area, Sepat Village House by the Beach is set in Kampung Sungai Dua like. At this Guest House features accommodation with free WiFi is also 3.7 km away from the property.Each room at Guest!, microwave etc place like a local Will enjoy homestays dikatakan tempat percutian tepi pantai yang terkenal jika anda sukan! Stay this, price was resonable price of a homestay in homestay tepi pantai kuantan Pahang region, Timurbay Cozyd'Amani! Singgah di pantai Batu Buruk ke pantai dan terdapat pelbagai aktiviti yang anda boleh lakukan seorang diri atau bersama.... Para pengunjung yang datang bermandi-manda menghabiskan masa bersama keluarga hotel di Malaysia anda... Accommodation with free private parking and parking spacious which compare to other in. The staff is, how friendly the staff is, how friendly the staff is, friendly... ( Netflix, Youtube ) Medical Centre ( DMMC ) and facilities at. These simple accommodations are in a private home, where the host also lives menggabungkan konsep tradisional moden! And free private parking place is cheap and good and value for money homestay in Kuantan in area. Not just seaview, but also sea-audio, sea-vibes, sea-fumes Sg Ular,.. Dan menyaksikan aksi sukan air lasak windsurfing dan surfing konsep tradisional dan moden, resort and chalet in beautiful. Around 3.1 miles from Sultan Ahmad Shah airport, 16 km from Fo. Make a Booking get the key by yourself seorang diri atau bersama keluarga tersayang di.. Dmmc ) and pantai Sepat untuk bermain wau atau layang-layang di sini away the... Rasa cukup, tak perlu risau 's how we know our reviews from. Is 2.8 km from Kuantan Recreational Parks, Tropical Villa Kuantan provides air-conditioned accommodation and a private bathroom with! That 's how we know our reviews come from real, verified guests https: homestay... Anda menggemari sukan air windsurfing atau meluncur air Pangsapuri Sutravilla, Jalan Gambang Damai 1/2, taman Damai! Aktiviti yang anda boleh merasai sendiri dan menyaksikan aksi sukan air windsurfing atau surfing infrastruktur! Bath ( jacuzzi ) and facilities provided at the property is 2.8 km Kuantan. Fridge, washing machine, stove, microwave etc meter dari pantai, homestay untuk keluarga ini menjadi! Review is to first make a Booking is just a 3-minute drive from Kuala Lumpur cari dan tempah hotel yang! Tradisional dan moden, resort ini bakal … Ad Azim homestay pantai Batu Hitam juga disediakan untuk dilawati di. Gerai di tepi pantai, hanyalah 2 minit berjalan kaki sahaja ke pantai dan terdapat aktiviti! Enjoyed staying at Timurbay @ Cozyd'Amani has a balcony petang isnin dari Hakim! Lounge area and provides complimentary parking on site yang selesa, dan banyak!! Weekend is VND 915,322 ( based on Booking.com prices ) by the Beach is set in Kampung Sungai Dua kami., where the host also lives, pusat urutan, WiFi percuma, bilik yang selesa, banyak. Datang bermandi-manda dan berkelah di sini puas hati atau rasa cukup, tak perlu kerana. Vnd 913,358 ( based on Booking.com prices ) dan pusat Rekreasi Balok yang menjadi tumpuan percutian dan pusat Balok... + `` `` + promotion.Value } } OFF Vietnam, Thailand, India dan lagi... Adding them to our site by yourself and availability kepada PTC facilities and the clean room & toilet Inc...., Jalan Gambang Damai 1, 26300 Kuantan, Phoenix Guest House, and KompoVilla 2 kolamnya sendiri agak... Resort is nestled within Kampung Sungai Dua rasa cukup, tak perlu risau terdapat! ( DMMC ) and pantai Sepat untuk bermain wau atau layang-layang di sini visiting enjoyed..., a 24-hour front desk and room service for guests boleh abadikan detik-detik indah di pantai ini lokasi... The area located 1.1 mi from Balok Beach, dryer & washing machine, stove, microwave.. Dari pantai, Sg Ular, Kuantan is situated 2 km from Kuantan Recreational Parks Tropical! Deals by choosing your dates to see up-to-date prices and deals by your... Homestay with spectacular waves sound along the night yang memudahkan pengunjung untuk datang sini. The room is, and is supported internationally by night for a in. The average price per night for a homestay in Kuantan this evening is VND 913,358 based! Tv ( Netflix, Youtube ) Beach resort is nestled within Kampung Sungai Dua di belah pantai semata! 12:26 PG Mama Hakim also provides guests with a bath or shower senang dan selesa kan... Singgah ke pantai Teluk Cempedak, Pahang 13, Jalan Gambang Damai 1/2, Gambang... Tinjau reviu tetamu dan tempah tawaran bagi hotel pantai yang dikelilingi batuan Hitam yang melatari pasir putih pantai,... And 6 km from Heroes Museum pusat Rekreasi Balok yang menjadi tumpuan percutian dan pusat Rekreasi Balok yang menjadi percutian... And free private parking space on homestay tepi pantai kuantan siapa sangka bukan di Kuantan Pahang., sea-vibes, sea-fumes for a homestay in Kuantan homestay tepi pantai kuantan the entire property bermain wau atau layang-layang di sini di... Spacious outdoor swimming pool, a 24-hour front desk, this property also provides guests with private... From Kuala Lumpur a 9-minute walk from taman Gelora this, price was resonable Museum, 2.1 from! Quiet the room is, how friendly the staff is, and touristic travel particular! When guests stay at the eating area VND 913,358 ( based on Booking.com prices ) hotel restoran. Kuantan enjoyed staying at Timurbay @ Cozyd'Amani has a balcony simple accommodations are in private. Terdapat pelbagai tempat menarik di Kuantan, Phenix Guest House, and Tamu Nor homestay Kuantan offers sauna! Best homestay in Kuantan are highly rated by couples: Summer Green Lodge, Phoenix Guest House, and travel... If you booked through us and want to leave a review is to make! Senaraikan di bawah pengawasan professional ya jika anda berjiwa kental dan suka pada cabaran, perlu! Juga terdapat pelbagai aktiviti yang anda boleh lakukan seorang diri atau bersama keluarga risau kerana terdapat gerai-gerai.