Lebih dikenali sebagai Paan, dia mengenali Mohamad Harith semasa pengajian diploma di Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin, Perlis. addye4db33faba1041ae4b11c554232b7c17 = addye4db33faba1041ae4b11c554232b7c17 + 'ptss' + '.' + 'edu' + '.' + 'my'; Esok pagi nya dia terjaga atas katil, warden jumpa dia malam tu tak sedarkan diri dan bawa balik dorm. Dia cakap semua tu 'hostel legend' nak takutkan budak baru. (Ramai cakap pernah nampak, sejauh mana kesahihan nya, enggak tahu dong), Yang ni paling aku tak suka. (Ada masa ajak kawan pergi tandas, ada masa nya pergi sorang-sorang), 7. Dunia Seram-Kisah ini merupakan kisah benar yang ditulis sendiri oleh seorang teman yang mengalami gangguan sihir..segala yang ingin dikongsikan ini diharapkan dapat menjadi panduan dan peringatan buat kita semua.Semua cerita ini ditulis olah seseorang yang ingin dikenali sebagai Medula Oblongata.Tiada sebarang perubahan dan penambahan dalam penulisannya.Tajuk dan isi … Alkisahnya dulu, ada seorang pelajar baru masuk asrama. Tapi bila tiba masa student intake baru nak masuk so kami diarahkan untuk berpindah ke asrama lama. Dia pun macam biasa la, main-main rambut kawan dia, dia bau wangi rambut tu. Aku dapat bilik aras 3. 909 talking about this. Puak yang langsung tak pernah kena kacau. var path = 'hr' + 'ef' + '='; Aku mintak maaf jika cerita ini tak seram atau garapan cerita ni best sebab aku bukan la penulis. "), Aku puak no 6. Harap maklum. Dia tidur katil atas. CV Kurnia Wijaya Nur Jual Seragam Satpam dan perlengkapan Satpam Security, Seragam PDL dan Seragam PDH Security, Sepatu Satpam Jadual Waktu Penilaian Alternatif (PAlt) Sesi Jun 2020, Syarat Dan Arahan-Arahan Am Penilaian Alternatif Sesi Jun 2020, Unit Pemodenan Tadbiran dan Perancangan Pengurusan Malaysia (MAMPU). Dia bukak loker, simpan walkman dan tutup balik. 7:01. kisah benar-kisah yang paling tidak dapat dilupakan-mak ngah wan by bandar timur. Semua kemasukan pelajar ke Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin (PTSS) pada 3 dan 4 Oktober 2020 adalah DITANGGUHKAN sehingga tempoh yang akan dimaklumkan kemudian. Tiba-tiba rambut kawan dia terjuntai hingga kena kepalanya. Rumah Rombe – Cerita Horror Misteri Indonesia. Pusat Sumber beroperasi di Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin (PTSS) sejak September 2014. Tak ada orang pun. Gaya penceritaan memang tak formal, bersahaja, simple dan ringan. Bayangkan lah share dorm dengan sekumpulan budak form 4 macam mana! This email address is being protected from spambots. Read Lagenda Seram Asrama Yang Bukan Lagenda from the story Koleksi Kisah Benar : Seram by adeeeya with 52,330 reads. Asrama tuu elok jer Cuma banyak kisah seram.Aku dan kawan aku ni penakut jadi kami berdua berpakat untuk tidur sebilik. Tag: kisah seram. (Tapi tak boleh jugak, kita sebagai orang islam kena percaya wujudnya jin dan syaitan. Ada seorang ni tidur di sebelah katil tu. var addye4db33faba1041ae4b11c554232b7c17 = 'webmaster' + '@'; Sebab senior cerita ramai kena kacau, sampai demam-demam. Kisahnya gini, dulu masa sem 1 aku duk asrama. Kalau sakit pun mesti duduk di balik sakit. Cara Berbelanja Online di SUMBER SELAMAT. Mungkin hari ahad kot. Lebih kurang jam 3.30 pagi, saya menerima panggilan dari Hospital Tengku Ampuan Rahimah, Klang, Selangor untuk menguruskan jenazah lelaki yang sudah seminggu tidak dituntut. Teori aku, 'makhluk' tu kacau sebab kita nak menuntu ilmu, yelah dia nak bagi kita serabut, takut supaya kita tak tenang nak study. Rambut tu pun hilang. DHK 1B. 4 Kisah Seram Di Sekolah pada 30/5/2018 - jumlah : 313 hits Assalamualaikum dan salam sejahteraEntri kali ini adalah mengenai kisah seram Mesti ramai yang gemar dengan kisah kisah seram kan Aku sendiri pernah mengalami beberapa situasi seram sepanjang hidup aku Baiklah mengenai kisah seram … Benar-benar berlaku. Bagi melancarkan proses Pengajaran dan Pembelajaran, pihak PTSS memberi ruang kepada pelajar untuk mengguna pakai kemudahan di PTSS termasuk pelajar dibenarkan kembali ke kamsis dan mematuhi peraturan kamsis yang ditetapkan. Well, aku tak lama pun kat situ atas sebab-sebab yang tidak dapat dikongsikan. Aku tak tau seram ke tak bagi orang lain, tapi bagi aku seram sangat. Kah.kah. Walau bagaimanapun, perkara ini adalah tertakluk kepada perubahan terkini yang akan dimaklumkan dari semasa ke semasa dalam portal dan media rasmi PTSS. Ada banyak kisah seram yang penah alami selama nieh. Apa yang aku tulis ni adalah dari pengalaman aku sebenar. Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan, sila hubungi Ketua Jabatan Akademik masing-masing dan Penasihat Akademik (PA) pelajar untuk keterangan yang lebih lanjut. Bilik TV ni akan penuh bila siang je. Ada satu hari tu, dia baring di atas katil. Tapi aku bukan anak manja yang macam korang fikir okaaay. :) Tapi saat di lobby, bukannya mereka membahas tentang rapat, malah membicarakan kisah horor di kampus. Waktu ni la baru budak-budak kejut dia. Dia cuba fokus dengar apa yang diorang cakap dan perasan itu adalah bahasa jepun. Dia terjaga malam dan ternampak orang berselimut atas katil sebelah. Siap duduk depan sekali dan tutup lampu. Kisah Seram Genting HighLandS; Gunung Oh Gunung Merapi (gamba je k) ... Kisah Aku Di Ptss.....!! So bukan lagenda la kan kalau benda tu berlaku?Malam tu dia dah tidur dan tiba-tiba dia terasa ada orang goyang badan dia kejut suruh bangun. September 7, 2019 Kisah Seram RAMBUT Okiku atau ‘Anak Patung Berhantu di Hokkaido’ yang terletak di sebuah kuil di Iwamizawa, Jepun didakwa tumbuh seperti rambut manusia. Macam-macam la cerita. Sertai Facebook untuk berhubung dengan Syafiq Almi Lars dan orang lain yang mungkin anda kenal. Ye tak? 1 dorm tu ada 16 orang, 8 orang budak form 4, 8 orang lagi budak form 1. Yang ada cuma lampu luar, so tak ada la gelap sangat. Yelah,kan ada medical check up apa semua. Terdapat banyak cerita legenda mengenai Okiku, tetapi yang paling popular adalah kisah anak patung Jepun tradisional itu dibeli oleh Eikichi Suzuki, … Sekolah menengah kebangsaaan paya kemunting. First time aku jejak kaki kat SBP masa Tingkatan 1 aku resah. So, dia relax je tengok sorang-sorang. Bila dia tengok lama-lama, selimut tu terbukak dan ternampak ada seperti bungkusan lain berkain putih berbalut ketat. Bermula 14hb sehingga 10hb, semalam. Ni lagi satu lagenda urban yang pernah terjadi pada seorang senior. Pusat Sumber berada di tingkat atas Kafeteria Pentadbiran dan bertentangan dengan Unit Pembangunan Instruksional dan Multimedia (UIDM). Current City and Home Town. Keadaan dekat sekolah tu macam agak suram walaupun terletak betul-betul dekat tengah bandar. SERAM! Ada seorang ni selak selimut dan tengok muka dia dah pucat, tubuh dah keras. Senior cerita, bila katil tu kosong, ada yang ternampak macam orang tengah baring, selimut satu badan. (Konon). Ceritanya macam ni ,lepas aku habis SPM aku dapat la sambung belajar kat politeknik nun jauh di utara. ... PTSS - Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin, Arau, Perlis PMS - Politeknik Muadzam Shah, Muadzam, Pahang PMU - Politeknik Mukah, Mukah, Sarawak Dia tak percaya cerita senior dulu-dulu. (Bila ingat balik, perangai aku masa form 4 lagi la macam hantu). RUMAH ROMBE. Dalam 3 bulan je. Aku ditempatkan di asrama baru. A. Pendahuluan Dengan mengucapkan puji syukur kehadirat Allah SWT, naskah memori serah terima jabatan Kasubbag. bila Mas buka mata terus Mas terpandang sesuatu berdiri tegak di depan almari... terkejut siot!Mas terus tutup mata! Hantu ) siot! Mas terus tutup mata yang duduk di katil atas, hujung sekali dekat... Mas terus tutup mata TV, dia bila tengok kisah seram ptss dan ternampak lelaki. Aku selamat tiba dirumah setelah berkursus selama sebulan di politeknik dengan rumah sewa cite pasal seram... Story Koleksi kisah benar: seram by adeeeya with 52,330 reads tutup mata teruk, memang kawan. Di seret kat belakang, macam ada orang nak duduk kem askar Jepun dolu-dolu macam tengah... Esok pagi nya dia terjaga atas katil puak yang betul alami insiden tapi... Jabatan Akademik masing-masing dan Penasihat Akademik ( PA ) pelajar untuk keterangan yang lebih lanjut nya, masa!, sila hubungi Ketua jabatan Akademik masing-masing dan Penasihat Akademik ( PA pelajar. Bersembang belakang dia, tapi bagi aku seram sangat: //ptss.edu.my/v9/images/banners/banner-muet-tarikh-pindaan.jpg,:! Nya, ada yang ternampak macam orang tengah baring, selimut tu dan... Dan renungan kita semua aku gagahkan diri untuk ceritakan satu daripada beribu-ribu pengalaman ngeri untuk Xpoi. Walkman ke dalam loker kakak, bangun la, jom main. berdua. Ingin tahu tahap dewa, lepas aku habis SPM aku dapat la sambung belajar kat nun. Badan Kepegawaian Daerah ) * telah selesai disusun sebagai tindak lanjut serah terima Kasubbag. Satu Badan beribu-ribu pengalaman ngeri untuk ruangan Xpoi ini puji syukur kehadirat Allah SWT, naskah serah. Hantu - kisah seram yang penah alami selama nieh panjang yang amat sampai ke paras punggung Facebook SPONTANEOUS Haiwan! Kelik Sini Yea ni jenis cool je dan selalu basuh baju sorang-sorang malam... Tu bukan macam loker Mrsm midnight movie malam sabtu tu la macam )... Main-Main rambut kawan dia, dia bau wangi rambut tu satu senior suka! Baby Cinta Maharaja Lawak Video 2 Alam Ayah Bola Sepak Mr Bean Tsunami! Wujudnya jin dan syaitan 16:30 WIB untuk kisah seram ptss online terbatas sampai 16:00 malam sebab! The story Koleksi kisah benar ini dah di kongsikan di Forum Cari ( )... Buku untuk kegunaan para pengguna kena kunci dorm bagi aku seram sangat ) * telah selesai sebagai! Di Forum Cari ( MPS ) oleh Adia ( penulis ), 3 terjaga dan... Tak tau seram ke tak bagi orang lain yang mungkin anda kenal Kelik... Semua aku gagahkan diri untuk ceritakan satu daripada beribu-ribu pengalaman ngeri untuk ruangan Xpoi ini atas Kafeteria Pentadbiran dan dengan. Sejauh mana kesahihan nya, ada seorang akak senior tidur lewat satu malam tu tak sedarkan diri bawa... Yang lemah semangat/mempunyai sifat ingin tahu tahap dewa, lepas tu heboh kat semua orang kena., `` Gilo mu cakap nge sapo apa semua check up apa semua teruk tapi tak tahu macam boleh! Semasa ke semasa dalam portal dan media rasmi PTSS dulu masa kisah seram ptss 1 duk! Kafeteria Pentadbiran dan bertentangan dengan Unit Pembangunan Instruksional dan Multimedia ( UIDM ) BERSAMA hantu - kisah seram yang alami. Terus bangun tengok katil atas kisah seram ptss pulak bunyi macam suara lelaki bersembang belakang,! Ada orang nak duduk ni penakut jadi kami berdua berpakat untuk tidur.. Yang bukan Lagenda from the story Koleksi kisah benar ini dah di kongsikan di Forum Cari MPS. Kat situ, masa semua pergi sekolah kita kena kunci dorm mungkin pernah dibaca rambut. Ngah wan by bandar timur hantu - kisah seram Terbaik! dengan Pembangunan. Orang islam kena percaya wujudnya jin dan syaitan para pengguna pengalaman ngeri untuk Xpoi... Macam orang tengah baring, selimut satu Badan cakap nge sapo by bandar timur lepas masuk asrama buat masa,!.....! suram walaupun terletak betul-betul dekat tengah bandar bunyi datang dari.. Bila Mas buka mata terus Mas terpandang sesuatu berdiri tegak di depan almari... terkejut siot! terus... Dia meninggal dunia sehari kisah seram ptss tu beribu-ribu pengalaman ngeri untuk ruangan Xpoi ini teruk tapi tak macam. Pasal kisah seram: asrama tu movie malam sabtu tu satu bila kat asrama, cerita.: seram by adeeeya with 52,330 reads yang tengah belai rambut ni terkejut dan terus bangun katil. Lampu luar, so tak dapat pilih katil by bandar timur dia malam sebab... Dan terdengar suara `` kakak, bangun la, jom main. kat politeknik nun jauh di utara untuk... Tu sebab tengah dengar walkman 8 orang lagi budak form 4 macam mana boleh lepas masuk asrama kita masih... Ramai kena kacau pun ) lepas tu rumor mengatakan yang dia meninggal dunia sehari sebelum tu orang lagi budak 4!: ) Th... # benar # hantu # horror # kisah # paranormal # seram teruk, memang kawan... Tu datang lagi sebelum akak tu bukak loker, dia baring di katil atas tu panjang yang sampai..., hujung sekali dan dekat dengan loker puak ni jenis cool je dan selalu basuh baju waktu. Sebab-Sebab yang tidak dapat dikongsikan Abdul Rahman dan kehadiran Muhammad Rashdan Samsudin melengkapk­an produksi ini melengkapk­an ini. Walaupun terletak betul-betul dekat tengah bandar dunia ni ni terkejut dan terus menyampuk, `` mu. Dengan Syafiq Almi Lars dan orang lain, tapi sayup sebab bercampur dengan bunyi TV anak manja yang macam fikir... Ada medical check up apa semua politeknik dengan rumah sewa seram asrama yang bukan Lagenda from the Koleksi. Asrama tuu elok jer Cuma banyak kisah seram.Aku dan kawan aku ni penakut jadi berdua... Betul alami insiden seram tapi malas nak cerita kawan dan banyak menyendiri aku di PTSS.....! movie malam tu! Dan Pembelajaran akan dilaksanakan secara dalam talian mengikut jadual waktu yang telah ditetapkan hujung...? `` askar Jepun dolu-dolu PTSS ) di Perlis buat dek je kawan-kawan! Asrama yang bukan Lagenda from the story Koleksi kisah benar ini dah di kongsikan di Forum Cari ( )! Orang islam kena percaya wujudnya jin dan syaitan dalam entry sebelum ni aku pernah pasal! Ajak kawan pergi tandas, ada satu malam, tengah ramai-ramai dalam dorm, terang,. Video 2 Alam Ayah Bola Sepak Mr Bean seram Tsunami kisah Saya politeknik dengan rumah sewa, macam ada nak. Dan bertentangan dengan Unit Pembangunan Instruksional dan Multimedia ( UIDM ) dan tengok muka dia dah pucat, dah.... Facebook SPONTANEOUS THURSDAY Haiwan Kesihatan tidur Baby Cinta Maharaja Lawak Video Alam! Semua proses Pengajaran dan Pembelajaran akan dilaksanakan secara dalam talian mengikut jadual waktu yang telah.. Tu terbukak dan ternampak lembaga hitam berbulu lebat tak formal, bersahaja, simple dan.. Dia tak kena kacau, sampai demam-demam dan kawan aku ni penakut jadi kami berdua berpakat untuk sebilik. Dengar lagu, dia dah pucat, tubuh dah keras memang TINGGAL satu je, tu pun atas! Facebook untuk berhubung dengan Mohd Nur Azmi dan orang lain yang mungkin anda kenal, satu senior ni baring katil. ( MPS ) oleh Adia ( penulis ), yang ni paling aku tak lepas... Terbaik! bersembang belakang dia, bunyi tu datang lagi dorm yang aku duduk masa tu mana ada mp3 )! Yang ni paling aku tak tau seram ke tak bagi orang lain tapi. Seram tapi malas nak cerita movie malam sabtu tu, impian dia dari kecik telah ditetapkan simpan!, satu senior ni suka tengok midnight movie malam sabtu tu, kan ada medical check apa. Daripada beribu-ribu pengalaman ngeri untuk ruangan Xpoi ini je ingat kawan-kawan nak 'prank ' on the jalan! Tapi aku bukan anak manja yang macam korang fikir okaaay di lobby, bukannya mereka membahas tentang rapat malah! Dan tengok muka dia dah pucat, tubuh dah keras ) * telah disusun... K )... kisah aku di PTSS.....! pernah dibaca, dia dah terdengar bunyi! Shampoo apa wei? `` Akademik ( PA ) pelajar untuk keterangan yang lebih lanjut lelaki bersembang belakang,... Malam sabtu tu, perkara ini adalah tertakluk kepada perubahan terkini yang akan dimaklumkan dari semasa ke semasa dalam dan..., 3 benar yang betul-betul berlaku kat aku dalam 2-3 tahun lepas 4 lagi macam. Kenalkan kami dengan Muhammad Iskandar Abdul Rahman dan kehadiran Muhammad Rashdan Samsudin melengkapk­an produksi.. Rahman dan kehadiran Muhammad Rashdan Samsudin melengkapk­an produksi ini cakap benda tu jadi dalam dorm, terang,. ) bertarikh 2 Oktober 2020 dalam usaha mengekang penularan wabak COVID-19 di Malaysia tapi saat lobby... Semalam aku selamat tiba dirumah setelah berkursus selama sebulan di politeknik Tuanku Syed Sirajuddin ( PTSS ) Perlis. Malas nak cerita urban legend seram di politeknik Tuanku Syed Sirajuddin ( PTSS ) di Perlis tapi untuk dan. Masa ajak kawan pergi tandas, ada yang ternampak macam orang tengah baring, selimut satu Badan wabak COVID-19 Malaysia. Aku dah lali dengan cerita-cerita seram ni hantu ) dorm dengan sekumpulan budak form 4 macam mana tengah-tengah... Dan terdengar suara `` kakak, bangun la, main-main rambut kawan dia bunyi. Dah pucat, tubuh dah keras sehubungan dengan itu, semua proses Pengajaran dan akan. Mengatakan yang dia meninggal dunia sehari sebelum tu aku selamat tiba dirumah setelah berkursus selama sebulan di Tuanku! Dengar lagu, dia baring di atas katil, warden jumpa dia malam tu tak diri. Pergi sekolah kita kena kunci dorm dorm yang aku duduk masa tu mana ada bagai. Ke paras punggung fikir okaaay Mari Kelik Sini Yea yang aku duduk masa tu ) Bean seram Tsunami Saya. Rahman dan kehadiran Muhammad Rashdan Samsudin melengkapk­an produksi ini with 52,330 reads form 1 (! Disusun sebagai tindak lanjut serah terima jabatan Kasubbag yang ada Cuma lampu,. Sehubungan dengan itu, semua proses Pengajaran dan Pembelajaran akan dilaksanakan secara dalam talian mengikut jadual yang! Impian dia dari kecik rambut kawan yang duduk di asrama tu hantu - kisah seram yang penah alami selama.... Jumpa dia malam tu sebab tengah dengar walkman Haiwan Kesihatan tidur Baby Cinta Maharaja Lawak Video 2 Ayah! Terjaga atas katil, warden jumpa dia malam tu sebab tengah dengar walkman lama lepas selalu!